Sobre nosaltres

L’Unió de botiguers del carrer Sant Pere Més Baix és una agrupació de comerciants de caràcter zonal, integrada per diferents comerços i botigues ubicats al carrer Sant Pere Més Baix i col.lindants

logo original
L’Unió va ser fundada al 1982 per un grup d’empresaris que van unir els seus esforços per incentivar el comerç de proximitat al barri i promoure’l més enllà dels seus límits geogràfics.

Durant tot aquest temps l’Unió s’ha consolidat com una de les organitzacions més representatives de la zona, aglutinant més de 40 comerços locals.

A més de les diferents accions corporatives de l’Unió, els comerços associats gaudeixen de serveis exclusius com ara l’informació constant mitjançant circulars amb les qüestions d’interès, consultes professionals, tràmits fiscals, financers i laborals.

L’Unió de botiguers del carrer Sant Pere Més Baix realitza permanentment diferents accions de promoció comercial que tenen com a objectiu incentivar i dinamitzar la activitat comercial. Aquestes accions promocionals acostumen a coincidir amb les diferents festivitats del barri, inici de les diferents temporades comercials o les festes nadalenques.

A més d’aquestes actuacions col.lectives, els comerços integrants de l’Unió organitzen altres activitats d’interès comercial local com ara la Fira de Sant Pere, a mitjans del mes de Juny o la Fira de Nadal al carrer a mitjans del mes de desembre.

El comerç de L’Unió de botiguers del carrer Sant Pere Més Baix sempre s’ha caracteritzat per el servei i la professionalitat oferta tant als clients veïns de la zona com als,visitants d´altres barris de Barcelona que es desplacen al centre, així com als nombrosos turistes i visitants que durant tot l’any arriben al barri atrets pels seus atractius turístics i culturals.