Cafes Caracas

 

St. Pere Mes Baix, 44 local 2
Tel. 93 3190490

Cafès Caracas és una empresa fundada al 1954 a Barcelona i amb més de 30 establiments a nivel de Catalunya.

La idea de negoci de Cafès Caracas s’ha mantingut pràcticament inalterada des dels seus inicis. Consiteix en oferir un producte d’alta qualitat a un preu raonable, sempre amb la professionalitat i la familiaritat pròpia del seu equip.

Cafès Caracas té un control absolut sobre tots els seus cafès, des del moment de la compra del cafè verd fins  a l’entrega de la tassa d’espresso als nostres clients. Ja que es tracta d’un cafè que ha seguit un acurat procès de selecció, torrefacció i barreja final, per aconseguir un “bouquet” amb l’aroma i el cos que li han donat prestigi al llarg dels anys.

A les nostres botigues el client pot comprar el cafè en gra o bé mòlt al moment, adaptant-se doncs a la cafetera que el client tingui a casa.

La nostra varietat de cafès engloba 5 tipus de cafè:

*Superior Natural: “El de la casa”, ja que és el que s’utilitza al bar. És una barreja de cafès centroamericans rentats, barreja de Brasil i Colòmbia, i amb un cos i crema consitent.

*Gran Selecció: es tracta d’una selecció de cafès suaus i  perfumats, d’acidesa mitja. Ideal per degustar-lo sol.

*Especial Gourmet: cafès exòtics seleccionats, amb un gust afruitat i melòs. Baix contingut en cafeïna. Recomanat per els més sibarites.

*Descafeïnat: igual barreja que el Superior Natural però sense cafeïna, extreta sota un acurat procés. Ideal per prendre a qualsevol hora del dia.

*Torrefacte: cafè torrat amb sucre afegit, el qual li aporta un gust amarg i una coloració més fosca. De sabor intens i cos elevat.

*Per les festes nadalenques tenim el Cafè de Nadal, de diferent procedència cada any, de cos suau, i amb tocs afruitats, per servir un cafè especial a taula en aquestes dates tan senyalades.

*Des de fa un temps també tenim la nostra pròpia cafetera de càpsules, per a aquelles persones que volen utilizar un sistema actual, net i ràpid d’elaborar cafè. Tenim càpsules de Superior Natural i de Descafeïnat, amb envàs individual per a una millor conservació del producte. Als nostres establiments li podran fer un cafè per a que tasti l’excel.lent producte que en resulta.

També cal recordar que Cafès Caracas disposa de pastisseria pròpia. El nostre equip de pastissers elabora diàriament els nostres productes de forma tradicional, aconseguint així que els clients gaudeixin d’un excel.lent esmorzar o berenar acompanyat del nostre cafè.

Tenim servei de càtering per a les seves reunions familiars, esmorzars, aniversaris, etc. Disposem de canapès, assortit d’entrepans, coques salades, safates de pasta dolça, pastissos… I per Sant Joan les nostres coques, així com els nostres torrons per Nadal.

El personal de les nostres botigues l’informarà de tota aquesta gamma de productes!

“Esperem poder gaudir amb tots vostès de la nostra marca”.